Seznam novin v tamilštině - List of Tamil-language newspapers
Indie
- Jana Mani ஜன மணி
- Dina Thanthi தினத்தந்தி
- Dinakaran தினகரன்
- Murasoli முரசொலி
- Dinamalar தினமலர்
- Dinamani தினமணி (Tamilská pobočka Indický expres )
- Dinavidiyal தினவிடியல்
- Dinasudar
- Dinaboomi
- Hindu Tamil
- Tamil Murasu
- Theekkathir
- Hind தி இந்து - தமிழ்
- Viduthalai
- Times of Tamil
- VanakkamIndia News வணக்கம் இந்தியா நாளிதழ்
- Namathu MGR
Večerní noviny
- Maalai Malar மாலை மலர்
- Malai Murasu மாலை முரசு
- Tamil Murasu தமிழ் முரசு (Indie) - večer denně
- Nellai Maalai Murasu நெல்லை மாலை முரசு
Srí Lanka
Malajsie
- Makkal Osai மக்கள் ஓசை
- Malajsie Nanban மலேசியா நண்பன்
- Tamil Nesan தமிழ் நேசன்
- Thina Thanthi
Singapur
- Tamil Murasu (தமிழ் முரசு)
Kanada
- Uthayan (Kanada உதயன்)
- Tamilský deník (Tamilský deník தமிழ் இதழ்)
[1] Seznam tamilských novin v Indii
[2] Přečtěte si všechny tamilské noviny v Indii
[3] Všechny tamilské noviny